Reserveren

Contact

0314-381289
Freek 06-52065883
Silvia 06-22751371
info@siebieverden.nl

Camping "Siebieverden"
IJsselweg 5
6998 CD Laag-keppel

Camping Siebieverden

Camping Siebieverden ligt in het plaatsje Laag-Keppel, tussen Doesburg en Doetinchem, in de Achterhoek. Het landschap in de Achterhoek wordt vaak omschreven als een coulisselandschap. Verschillende soorten landschap wisselen elkaar af als decors op een groot toneel.

De camping is ruim van opzet en beschikt over 20 royale kampeerplekken voor caravans, campers, vouwwagens en tenten. Alle kampeerplekken zijn voorzien van aansluitingen voor elektriciteit.

De camping heeft een eigen parkeerplaats met voldoende parkeerplekken voor de auto's van zowel onze gasten als ook voor hun gasten.

Toiletgebouw.

Het toiletgebouw heeft 2 toiletten, 1 urinoir, 2 wastafels, 3 douches, 1 wascabine en 2 afwasgelegenheden. Ook kunt u hier gebruik maken van een wasmachine en een wasdroger. Voor de allerkleinsten is er een aankleedkussen en een badje.

Ook in onze naastgelegen recreatieruimte zijn een aantal aanvullende sanitaire voorzieningen, zoals 2 toiletten, een wascabine en een afwasgelegenheid.

Onze sanitaire voorzieningen worden meerdere keren per dag gecontroleerd en schoongemaakt.

In 2011 hebben we het toiletgebouw gerenoveerd en voorzien van een moderne zonneboiler.

Recreatie

Onze camping heeft een ruim aanbod aan recreatie mogelijkheden. In de recreatieruimte vind u onder andere een tafelvoetbalspel, een kast met verschillende spellen en diverse folders met informatie over de omgeving. Tevens kunt u daar een kopje koffie, thee en ijs verkrijgen.

Het recreatiegebouw is voorzien van gratis WiFi.

Kijk voor meer informatie over de recreatieve mogelijkheden ook even bij Recreatie.

Afval

De afval voorzieningen kunt u vinden tussen het toiletgebouw en de grote schuur. We scheiden het afval in papier, plastic, glas en overig huishoudelijk afval.

Groenteafval mag, alleen in overleg met ons, naar de dieren.

Reglement

Campings aangesloten bij de VEKABO (Vereniging Kampeer Boeren) onderscheiden zich van de grote camping onder meer door de grote mate van rust en ruimte. Daarom is het ter wille van de leefbaarheid van onze camping nodig enkele regels te hanteren.

U kunt het reglement voor de camping hier downloaden in PDF formaat.

Reglement Camping Siebieverden