Reserveren

Contact

Freek 06-52065883
Silvia 06-22751371
info@siebieverden.nl

Camping "Siebieverden"
IJsselweg 5
6998 CD Laag-keppel

Gastenverblijf

Sinds 2009 hebben we naast onze camping ook een gastenverblijf. Het gastenverblijf bied onderdak aan maximaal 6 personen.

Indeling gastenverblijf

Huiskamer (1) - Geniet van de warmte van een hout gestookte kachel in de gezellig ingerichte grote huiskamer. Tevens is er de mogelijkheid om televisie te kijken.

De eetkamer (2) - In de eetkamer kunt u samen van het ontbijt, de lunch of avondmaaltijd genieten.

Terras (3) - Vanuit de eetkamer geven twee openslaande deuren toegang tot het ruime terras. Het terras en tuin hebben middag- en avondzon. Op koelere avonden kunt u zich verwarmen bij de hout gestookte terraskachel. Op het gras kunt u eventueel een kindertent opzetten.

Keuken (4) - Het gastenverblijf is voorzien van een luxe keuken met onder andere een vaatwasser, magnetron en koelkast.

Slaapkamers (5 & 6) - Het gastenverblijf heeft twee slaapkamers, ieder met een eigen badkamer met een douche en toilettafel. De eerste slaapkamer is voorzien van een twee-persoon bed. De tweede slaapkamer bied plaats aan vier personen middels een hoogslaper.

Service - Voor de allerkleinsten is er een kinderstoel en -bed aanwezig.

Recreatie

Onze camping heeft een ruim aanbod aan recreatie mogelijkheden. In de recreatieruimte vind u onder andere een tafelvoetbalspel, een kast met verschillende spellen en diverse folders met informatie over de omgeving. Tevens kunt u daar een kopje koffie, thee en ijs verkrijgen.

Het recreatiegebouw is voorzien van gratis WiFi.

Kijk voor meer informatie over de recreatieve mogelijkheden ook even bij Recreatie.

Reglement

Gastenverblijven aangesloten bij de VEKABO (Vereniging Kampeer Boeren) onderscheiden zich van de grote appartement complexen onder meer door de grote mate van rust en ruimte. Daarom is het ter wille van de leefbaarheid van ons gastenverblijf nodig enkele regels te hanteren.

U kunt het reglement voor de camping hier downloaden in PDF formaat.

Reglement Gastenverblijf Siebieverden