Reserveren

Contact

0314-381289
Freek 06-52065883
Silvia 06-22751371
info@siebieverden.nl

Camping "Siebieverden"
IJsselweg 5
6998 CD Laag-keppel

Sieb het Kleimannetje

Het startpunt van de tocht is bij ons. Reserveer de toolbox met alle spullen die je nodig hebt. Met je toolbox vol spullen loop je naar de plaats op de plattegrond. Op de foto zie je waar je precies moet zijn. Ga op zoek naar een getal en vergeet niet op iets uit je toolbox erbij te gebruiken!

Zet alle getallen achter elkaar zodat er een groot getal van 8 cijfers is. Voer dit getal hier in. Heb je alles goed? Dan zie je waar je de cache kunt vinden. Let op deze tocht is alleen te lopen met de toolbox! Klik hier om het koffertje re reserveren of reserveer via het contactformulier.

Heb je het antwoord gevonden? vul hier de code in

Hoe lang?

De tocht is 4 kilometer land en hij duurt anderhalf tot twee uur.

Waar moet ik op letten onderweg?

  • Let goed op het verkeer op de IJsselweg. Houd hier kleine kinderen aan de hand.
  • Wees voorzichtig met de toolbox.
  • Stop de tools direct na gebruik weer terug in de toolbox en blijf er niet mee rondlopen.

Extra

Neem je eigen kleimannetje mee en laat hem onderweg avonturen beleven. Maak foto’s en zet de leukste foto op onze Facebook tijdlijn. Wie weet krijg je een prijs

Wat is Geocaching

Geocaching is schatzoeken! Ga gezellig met vrienden of familie op pad. De plek waar de schat ligt verstopt wordt weergegeven met GPS coördinaten. Iedere smartphone is een gps apparaat, daarmee is dit voor iedereen te doen. De ene keer loop je naar de locatie toe en kan je meteen gaan zoeken, de andere keer is het een speurtocht waarbij je een flinke wandeling moet maken. Trek een paar goede schoenen aan, ga lopen of pak de fiets en ga gezellig met een groepje op pad. Meer informatie over geocaching vind je hier.

Voor onze cache heb je geen telefoon nodig

Controleer je code

Heb je alle antwoorden gevonden? Vul dan hier de 8 cijfers van je code in: